***

Разина Кинзябулатова
Бик талганда, «талдым»диеп,
Эйтмим инде,ник кирэк?
Кочлэр бирэ алмассын бит,-
Андыйлар була сирэк.
«Кыен бик…» дип, зарлансам,
Еласам мин сыгылып,
Зарларымны алып ташлый
Алырсынмы сыпырып?
Анларсынмы кузгэ карап ,
Бер суз дэшмэс чакларда?
Кулдан алып юатырсын,
Соярсенме шундый чакларда?!
                08.2003