Слова, слова, слова...

Лариса Лорнет
Слова, слова, слова – змісту сталевих криць.
Не пий води з лиця,- вода з лиця – кислиця.
Через пітьму віків і розбрат ногавиць
Веде мене фольклор до чистої криниці…

Слова, слова, слова – змісту сталевих  криць.
Не пий води з лиця,- вода з лиця – кислиця.
Через пітьму віків і розбрат ногавиць
Веде мене фольклор до чистої криниці…