Чи ти знаЕш? укр

Алина Бычкова
Чи ти зваблював мене своїм крижаним поглядом?
Чи згадував мене стоячи навколіжках?
Чи розумів, що для тебе оберталась я одягом,
Для тебе візерунки на моїх віках?

Чи дісталось твоїх зіниць, що я закохана
У бездонний вимір твого спокою?
Чи зрозумів ти, що я бездолена
На дні озера, під тягою - тобою?

Чи ти заворожував мене своїм крижаним поглядом?
Чи примушував мене стояти навколіжках?
Але вже не для тебе оберталась я одягом,
Не тобі були сльози на моїх віках.