цезий-137

Макин Тоша
ти відгородився від світу
муром гранітних літер
але з твоїх багатослівних поезій
у світ викидається цезій

================================

ты отгородился от мира
стеною букв из гранита
но из твоих многословных поэзий
пучками излучается цезий