ночная железнодорожная

Макин Тоша
ночная железнодорожная станция
горькая констатация
фактов и непреложных истин
пустые мысли
остаться бы
прошедших дней картины
и нет золотой середины
и нет знака равенства
поезд вот-вот отправится
в никуда
и будут колёса стучать
по проводам
натянутых нервов
ты снишься мне по ночам
и голос твой пробивается
в перестуке колёс и рельсов

================================

нічна залізнична станція
гірка констатація
фактів і непорушних істин
і нічого в собі не містять
порожні думки
які як гирі або непідйомні сумкИ
як начебто на плечі навалилися
і вже не залишитися
минулих днів картини
золотої нема середини
і немає знака рівності
поїзд ось-ось – і ринеться
в нікуди
і будуть колеса стукати
по проводах натягнутих нервів
розриваючи спекотний червень

ти снишся мені задушливими ночами
і голос твій пробиває
перестук коліс по рейках…