Жисть забуксувала

Виктор Малороссов
На городі - коноплЯ,
В коморі - горілка.
Бур"яни скубе теля.
Мед збирає бджілка.

Та не радісно мені -
Мотря зжерла сало.
Трактор в"язне у багні,
Жисть забуксувала.

Мотря скиглить: "Гриня - хам!
Все життя в роздраї..."
Вип"ю з горя триста грам,
Й пісню заспіваю!



    24.05.2012р.