Первый украинский

Катя Суббота
Мурахи пробігають, періодично та цілковито впевнено ,
Моєю,не дуже" пружною", але м*якою молодою шкірою.
Ти не моя.Та не до тебе звернено
Моє несамовите бажання мріяти.
Я їду з глузду під добру стару музику.
Закриті всі, неначе шафи.Ключі викинуті чи загублені.
Ти могла б стати моєю новою музою.
Та взагалі слово "муза" не моє улюблене.
Тваринний інстинкт захисту спрацював в мені запізно.
Зірвана плівка, розпаковане серце-смачний напівфабрикат.
Я вірю в тебе настілки залізно.
Настілько сталево.Неначе ти не існуючий факт.
Не вимагайте від мене бути твариною.
Життя вимагає цього голосніше за вас.
Я ще трошечки побуду людиною.
Розберіть собі мозок і впадайте в екстаз.