На роздорiжжi...

Лариса Лорнет
На роздоріжжі марних сподівань,
Мені здається,  в іншому житті,
Вбирались в ніжність вечорниць зітхань,
Колись давно – ми йшли рука в руці…
Моя покірність – за тобою сум…
Невже не стрінемось, хоча б на мить?
Між двох світів: двох сонць, а може, лун…
Згасає зірка, он вона летить…