Скрипач. Скрипаль

Татьяна Рачкова Малиновская
Скрипка томно плачет, рыдает.
Вдруг, смычок резко, в воздух взлетает.
Скрипка плачет. Рвётся струна.
Только знает, знает она...

Серце б*ється, її скрипаля.
То сміється. То сумно ридає.
То на мить, якусь завмирає,
Бо любов, його помирає.
Душу морок, його поглинає.

Вчера скрипач - очень влюблённый.
Сегодня горем, он упоённый.
Зал напряжённо, весь замирает
И  ничего никогда не узнает.
Скрипка плачет. Плачет, рыдает.
Мелодию сердца она изливает.

Скрипаль душу свою роздягає,
У смичок біль почуття, всю вкладає.
Скрипка плаче. Рветься струна.
Тільки знає, знає вона.

То не скрипка, а він, все ридає,
Бо любов свою полишає,
У далеку путь,- назавжди вирушає.
Зал. Овації. Браво, Ура -
Між коханням гранитна плита.

Скрипка томно плачет, рыдает.
Вдруг, смычок резко, в воздух взлетает.
Скрипка плачет. Рвётся струна.
Только знает, знает она...