Весна в Киевi

Надежда Троян
Сьогодні в Києві весна співає,
Бузковим цвітом, зеленню трави.
Усіх гостей і жителів вітає,
З теплом і радістю травневої весни.

Ми вдячні сонцю, що тепло нам посилає,
І вітру ніжному, що ласку всім несе.
Весна до себе в гості зазиває,
Тривогу й холод від людей хай віджене!

Про що то пісня? Про добро і радість,
Про спокій серця і красу душі.
Та пісня проганяє зло і заздрість,
Співайте всі, радійте цій красі!

Сьогодні вже весна співає всій країні,
Про річок теплий плеск, про тихі береги.
Радіють всі весні, всі люди України,
Всі ті, хто ласку і тепло у сердці зберегли!


      5.05.12 р.