Ти не розкажеш менi. укр

Алина Бычкова
Ти не розкажеш мені,
Що її ти зустрів.
Ти не розкажеш мені,
Як її ти пригрів.

Ти не розкажеш мені,
Від чого горю я в огні.

Ти не розкажеш мені,
Чому серце б’є в такт.
Ти не розкажеш мені,
Чому все саме так.

Ти не розкажеш мені,
Бо навіщо воно тобі.