ще одна сльоза в мо му арсенал

Агата Кошкина
крап. крап. крап....і ще одна сльоза в моєму арсеналі,-
те, що було слабким,
зветатиме гори,
а шепіт замінить тисячі криків.
І прийде жінка до великого палацу,
і падуть всі люди їй до ніг,
і лише одному чоловікові віддасть вона своє серце,
лише тому, що лишився стояти.
За роки самотньої гордівливості жінка
наживе багатства, 
з якими ніщо не зрівняється,
а її єдиний коханий
житиме у полі серед шепоту трав,
він любитиме лише стрункі деревця
і солодкі пісні птахів.
Вона виростить для нього ліс
навкруги палацу,
привезе зза моря небаченних птахів,
але він не прийме цей дар.
І тоді, розгнівана жінка спалить усе живе на цьому світі,
бо не матиме головного - любові. 
А самотній чоловік, у пориві врятувати людей,
відбере життя у жінки.
І, уже помираючи, вона скаже,
що він їй потрібен. 
І, лише помираючи, вона скаже,
що тільки він...
І, встромивши меча
у серце коханої жінки,
чоловік зронить єдину в житті сльозу.
А потім, десь під вечір, небо затягнуть свинцеві хмари.
І одна з них буде головною,
і біля неї будуть тисячі таких хмар,
і лише самотня тополя стоятиме на землі...
бо не зможе ніколи тополя обійняти хмару. ніколи.