Даль без меж

Николай Кузьменчук
              *   *   *
В очах твоїх – барвінку просинь,
Чарівний спокій, даль без меж,
Весняний цвіт і сонця роси,
І сяйво зоряних пожеж.

В душі іскриться і палає
Кохання полум’я п’янке,
А в усмішці – веселка грає
І серце  щедре, золоте.

Пташиний спів, близькі дороги.
Садів травневий сніговій,
Ярів, байраків перелоги
І шлях щасливий, довгій твій.

І дзвін гітари і троянди,
Надія і думки святі,
І неба дощові гірлянди,
І хвилі моря голубі.

В очах твоїх – барвінку просинь,
Чарівний спокій, даль без меж,
Весняний цвіт і сонця роси,
І сяйво зоряних пожеж.