Для нас з тобою, для людини

Николай Кузьменчук
Ліси, переліски, поля,
Високі гори , полонини,
Долини ріки і моря
Це  все - для мене, для людини

Широкі плеса, сонце й небо,
І хащі й кручі, і рівнини,
І місяць й зорі – все для тебе,
Для нас, для мене – для людини.

Весняний вітер, літа ласка,
Осінній клекіт журавлиний,
Зимова неповторна казка –
Для тебе й мене – для людини.

Пахучі квіти, дні і ночі,
Побачення п’янкі хвилини,
І мрії, й волошкові очі,
Це все – для мене, для людини.

Вечірні роси і світання,
Гранатовий букет калини
І щастя, радість і кохання
Це все – для мене, для людини.

Політ птахів і серця струни,
І музи наспів солов’їний,
Привітність долі і фортуни
Це все – для мене, для людини.

Надії крила, віри міцність,
Галактик світових краплини,
Для тебе й мене – вічна вічність
Для нас з тобою, для людини.

М Кузьменчук