ПриРОДа

Владимир Павленко
      На Руси зимою
      Снежным одеялом
      Укрывая землю               
      Замело сугробом

      Весна пришла   
      Растаяла земля
      Трава взошла
      Зацвели деревья

      Цветение полями
      Любо наслаждаясь
      Энергией питаясь
      Свою душу очищаем

      Волшебная Природа
      Полевой цветочек
      Утренняя роса
      Подземный родничок

      Жива Природа
      Всех содержит
      Красива добра
      Солнце греет      

      Дай Бог,здоровья
      Девушки природы
      Кормилица волшебная
      Амарант цветы.