Каламбур на беларускай мове - 12

Леонид Ганчаров
Каламбур прынца пра гарбатую прынцэсу

Яна мяне частуе  СТРАВАМІ,
Ну, а затым - гарбатай   З   ТРАВАМІ.
Кажу ёй: "Смачная  ГАРБАТА,- Я,-
Але шкада, што ты - ГАРБАТАЯ..."

*****

Каламбур принца о горбатой принцессе

Она меня угощает блюдами,
Ну, а затем - чаем с травами.
Говорю ей: "Вкусный чай,- я,-
Но жаль, что ты - горбатая..."