Вже краще мила хай мене розбудить

Владимир Дудка
          
 Вже краще мила хай мене розбудить,
 А серце? Аж колись перещемить.
 Щоб не збудили плітки пересуди,
 Вже краще мила хай мене розбудить.
 Дарма душа благає: будь-що-буде
 Незбутнім сном забутись  дай ще мить
 Вже краще мила хай мене розбудить,
 А серце? Аж колись перещемить.