***

Владимир Дудка
 Коли живе в душі надія
 Надією душа живе.
 Душа надією радіє
 Коли живе в душі надія.
 Хай недосяжна манить мрія,
 Хай у стремлінні вік спливе,
 Коли живе в душі надія
 Надією душа живе.