***

Владимир Дудка
Тебе втрачаю я кохана,
Вже що було не повернуть.
Мов кров що витікає з рани
Тебе втрачаю я кохана.
Бунтує пам’ять невблаганна,
Минулого не зміниш суть.
Тебе втрачаю я кохана
Вже що було не повернуть.