Тарасу Шевченку

Анастасия Щербакова 3
Кобзаря великого пам’ятають всі
Назавжди залишиться пам’ять на Землі
І щороку люди свято відзначають
Найкраще для країни, ні! Не забувають.

Згадують поезії
І завжди цитують
Протягом тисячоліть
Автора цінують.

Хай на вічно в пам’яті
Наш Тарас лишається,
З плином років і віків
Він не забувається.
26.02.11.