Квiти неба

Оксий Ожына
В кінці  весни акацію люблю,
Засватану рудим промінням літа:
Солодкі білі кетяги ломлю,
Несу до хати ці сніжинки-квіти.



В кімнаті хай будуть,у заперті,
Щоб пахло тут і волею і медом:
Росли-цвіли у синій висоті,
Хай  тут  будуть,
                як квіти неба!