Р чка

Ярослав Молинський
Річка текла і не думала,
 що колись їй потрібно зустрітися з морем.
 Річка текла і не думала,
 що у ній живуть риби.
 Річка текла і не думала,
 що весною приносить декому горе.
 Річка текла і не думала, -
 думати в неї нічим..