оцнеба черновик

Элисо Сакварелидзе
сахлщи ситсхнаре гамепда
огхонт оцнеба индзрева
оджах мтлианад аивсос
тбасавед, даукцевели
модис дгееби твееби
модис халхи да цховреба
моди щенц, чвено оцнеба
бедниеребис мпарвели

дгес вигрдзени гулщи
мохвал ам запхулщи