DARK BIRD прысвячаецца...

Демьянова Татьяна Дмитриевна
DARK BIRD прысвячаецца...

 Пакіньце надзею мне, крытык!
 Я ўжо пахавала спакой!
 Душу на шматкі не сячыце
 Сваёй прафесійнай рукой!

 Усё, што каштоўнага маю,
 І ўсё, што збіраю, бы цуд,
 Я Вам, бы ўрачу, давяраю
 І ўдзячна прымаю прысуд.

 Калі ж разбярэце па косткам,
 Пачну ўсё нанова складаць...
 Хоць гэта балюча ды жорстка,
 Але... неабходна, відаць...

 А ці можна гэта разабраць?