Independence...

Настасья Денисова
My enjoiment and my Pain...
It's my Earth and it's my Rain...
It's my Fire, it's my Wind...
It's my God and it's my Fiend...
It's my soul, it's my flesh,
My innocent and my trash.
It's my Morning, Evening, Night,
It's my Dark and it's my Light!
It's my Life and it's my Death,
My warm bed and my cold grave...
I can love and I can hate,
I can want and i can do,
I can kill but save you too...
Can be virgin, can be vamp,
Can be kiss and can be bump...
Endependence - my existence...

2.07.04.