***

Степаненко Василь
*
Чом уночі чутно чіткіше шурхіт,
Аніж удень? –
Питатимеш мене.
Я ж тишком-нишком
Притулюсь до тебе.






*
Почему слышен чётче шорох,
Чем днем? -
Спросишь меня.
Я тайком
Прислонюсь к тебе.