Про кохання

Зарина Морская
Мене потрібно полюбити безоглядно,
або ж i зовсім не потрібно любити,
щоб моє не перервалося дихання,
щоб хотілося всім серцем мені жити.

Мене потрібно полюбити безоглядно,
інакше я завьяну та й помру,
вірність моя буде нагородою,
i я тебе назавжди полюблю