Моментами

Елена Славинская
Моментами тиша
Здавлює горло,
Руки і сни,
Стрибає на ліжку,
немов п'ятирічна дитина.
Згортає у ковдру
Аромопелюстки весни
Павукоподібно
Розрядами б'є павутина
Часу.

За кожним акордом
Поділиться стеля навпіл
Напівголосами
З'являються сотні
Ілюзій.
Де тиша
(чи то п'ятирічна дитина)
Шукає вініл, для того
Аби поклонитися музі
Джазу.