Сая авылы

Добрая Львица
Авылыма кайткан идем
Авылымны сагынып,
Чэчу беткэн, кайгы киткэн
Сабан туйлары житкэн.

Икешэр катлы йортлары
Якты яна утлары,
Председательгэдэ рэхмэт
Бик анлы халыклары.

Яшьлэредэ клубларда
Жырлыйларда биилэр
Аларнын сыерларыда
Асфальттан гына ерилэр.

Авылыбызнын исеме
“Сай” сузеннэн алынсада
Безнен авыл,  урнэк авыл
Эч хэрефтэн торсада.