Бакча жимешлэре

Добрая Львица
Бакчаларда устерэбез
Бэрэнгедэ,кыярында, кишерендэ
Сулар сибеп, тырыша – тырыша
Салабыз без тиресендэ...

Кызганып яшелчэлэрне каплыйбыз,
Салкын жилдэн саклыйбыз,
эллэ кайдан килеп чыккан
Караклардан яклыйбыз.

хэр жилэге, хэр бэрэнге куандыра
Ченки безне алар кышын туендыра,
Бэрэнге дэ эре була,
Кунел биреп эшлэгэдэ ашарга да тэмле була.