Сонгы кынгырау

Добрая Львица
Мэктэп ишек алдында
Шау – шу килэ барыда,
Кемнэр генэ юк анда
Укытучылар, укучылар, эби – бабаларыда.

Кемдер елый шатлыгыннан
Кемдер елмая – келэ,
Сонгы кынгырау кенендэ
Яшендэй яшни белэ.

Бу бит безнен отличниклар,
Ударниклары да бар,
хэрбер елнын, хэрбер кенен
Бушка уздырмаганнар.

Сез балалар шатланыгыз, келегез
Сезнен зур еметегез,
Алдагы тормышыгызда тырышыгыз, сынатмагыз
Никадэр кеч керде сезгэ, ансында онытмагыз!