Козацька

Руслан Лосев-Пахотин
Як збирались козаченьки
воювати хана
- обирали козаченьки,
баьтка отамана.
Гречний!
   Жечний!
     Моцний!
         Слава!
Повоюєм хана!
Гайда браття за Сірком,
Гайда до Лімана

Як збиралось теє військо
темним стало поле
то козаки Українські
шли по свою Долю

Виручати полонених,
 з усієй країни
Начувайтесь кримчаки
 - їде Україна!
Гречний!
   Жечний!
     Моцний!
         Слава!
Повоюєм хана!
Гайда браття за Сірком,
Гайда до Лімана

Най не знає Кримський хан
ні часу покою
Їдуть, їдуть козаченьки
тай на Крим війною
Гречний!
   Жечний!
     Моцний!
         Слава!
Повоюєм хана!
Гайда браття за Сірком,
Гайда до Лімана

Як збирались козаченьки
воювати хана
- обирали козаченьки,
баьтка отамана.

__________________________________________________
* стилизация под казацкие походные марши