Хатларына жавап. На татарском языке

Талия Абитова
Хатларына жавап.(И.Б.)

Кулымнан тотып алып китэ
Хатирэлэр мине яшьлеккэ.
Синен язган шигырь юллары,
Каенлыкта йортэ яшьлектэ.

Менэ шулай еллар куп утте,
Гомернен инде без козендэ.
Булды  югалтулар, шатлыклар
Э, кунел... “ахмак” язнын турендэ.