Порятунок

Натко Катапуся
Не маю в ощадбанку я рахунку,
Валюта в мене в сейфі не лежить.
Шукаю від життя я порятунку.
Хто знає, в чому він, допоможіть!

     Приспів:
     Ах, доля-лиходійка,
     Життя моє - копійка,
     Нема де прихилити голови!
     Але я не сумую,
     Співаю і танцюю,
     Цей вихід спробуйте і ви!

Невдачі, неприємності, образи
Примарами з'явились вдалині.
Як завжди, все звалилося відразу.
Хто знає, як, допоможіть мені!

Приспів

Як камінь із душі моїй спадає,
Я вірю у щасливе майбуття,
І радість знову серце напуває,
Бо в пісні - порятунок від життя!

Приспів