Вiночок кохання

Наталя Мазур
Пишні щічки жовтеньких квіток
Заціловує сонечко з неба.
Я сплітаю з кульбабки вінок,
Але думкою лину до тебе.

Враз забракло повітря мені...
Пригадала взаємні зізнання,
Незабудки в очах голубі,
Що зронили у серце кохання.

Як сплела пальці рук у вінок,
І тебе сповила ним грайливо.
У шаленстві щасливих думок
Спраглі губи шукала квапливо...

Серед теплих кульбабкових мрій
Незабудки малі голубіють,
У віночок вплітаю їх свій,
Щоби він тобі спогад навіяв.


09.05.2012р.    Сатанів

Для ілюстрації твору використана картина Ольги Воробйової.
http://www.liveinternet.ru/users/4284186/post175812026/