Два крила

Натко Катапуся
Не згасай, ясна зоре, ясна зоре!
Не вгавай, синє море, синє море!
Не звертай ти до мосту кам'яного,
Пригадай божевільну ту розмову!

Приспів:
Нащо нас доля скривдила?
Було у долі два крила:
Перше крило - то я,
Друге крило - то ти!
Нащо нас доля скривдила,
Крила урозтіч розвела?
Що ж наробила ти?
Тепер лети...

Що ж робить, коли щастя вже немає?
Тільки мить пам'ять з нього нагадає -
Як колись ми в очах любов читали.
Повернись! Ми були - і нас не стало...

Приспів


(Авторская песня на украинском языке)