Мамi...

Ната Наталия
Заспівай мені, мамо, лагідну пісню
Про кохання й одвічно квітучу весну.
Заспівай своїм голосом тихим і ніжним,
Як колись, у обіймах  твоїх  я  засну.

Розкажи мені в снах про щасливую долю,
Про чарівні дива, про омріяну мить.
Розкажи, коли ми наодинці з тобою,
Як у світі великім по совісті жить.

Моя мамо! Навіки ти будеш зі мною:
В пам’яті, в серці, в душі, в майбутті.
Рідна і ніжна, моя берегиня,
Сама найкраща в моєму житті!


Плэйкаст "Розкажи мені, мамо"

Автор фото:
Афанасьев Геннадий – Лебедь - http://www.lifeisphoto.ru/photo.aspx?id=1173851