***

Анастасия Щербакова 3
ПЕРШИЙ СНІГ
Тихо у  небі сніг перший кружляє.
Тихо уходить осінь, минає.
Вітер холодний на вулиці дме,
Сніг і морози вже буйно несе.

Раненько зима в цьому році прийшла,
Сніг білий пухнастий з собой принесла
Сніжинки спустились на землю з небес,
Створили вони чудеса із чудес.

Сніг і сніжинки творять красу
Творять пейзаж, у небі літають
Піймаю сніжинку – в руці понесу,
Бо раз лише в рік сніжинки бувають.
4.11.09.