Передчуття негоди

Валерий Калмыков
У лютому у місяці
то болісно, то зимно.
Нема наметів в місті -
та дама вже козирна.

Та панночка тендітненька,
навкруги неї коло
прихільників-прибічників,
аматорів престолу.

Та панночка не фурія,
бо чемна і люб"язна,
бо ладанцем обкурена,
та свячена завчасно.

А десь поблизу неї,
але скоріше повз,
к р а с н е я  и  б л е д н е я,
тупочеться Мороз.

Ой, зимно, хлопці, зимно!
Ой, болісно мені -
лише одна козирна,
а міліони - ні.

              7.02.2005 р.