Щасливе кохання

Анастасия Щербакова 3
Щасливе кохання потрібно усім.
Не лишить життя воно нашого без змін.
Щасливе кохання лишається з нами
Будемо щасливі ми довгими роками.

Неможливо без кохання все життя прожити –
Бути хочемо коханими, хочемо любити.
Хай, почуття оце прекрасне водить нас у чудеса
У коханні все на світі: щастя, радість і краса.

Щасливе кохання -  з нами весь час
Супроводжує постійно і підтримує всіх нас
Без кохання неможливо дня жодного прожити
То ж будемо любимими, будемо любити.
3.12.09.