***

Анастасия Щербакова 3
ОСІНЬ
Осінь панує в нас золота
Дуже чарує її вся краса
Листя тихенько з дерев опадає
Все більше і більше в повітрі кружляє.

Сонечко мало гріє та сяє,
А вітерець прохолоду несе.
Ось так природа осінь стрічає,
А літечко тепле птах унесе.

Пройде ще час і дощик осінній
У віконце наше тихо буде бить
І отак останні теплі дні спливають,
А красуня осінь вітрами шумить.
27.09.11