Кыска очрашу

Разина Кинзябулатова
Оныткан да идем, бугай, сине,
Сирэк тошэ иден исемэ.
Сагышлардан, хэтирэдэн туган
Яшьлэр булып куна иден битемэ.
Асылында тирэн мэгънэ йоретмэгэн
Бу тормышта юктыр бер ни дэ,
Синен белэн минем кыска очрашунын
Мэгънэлэре булды нэрсэдэ?
Икебездэ ике язмыш юлы: нигэ кирэк ие очрашу?
Уткэннэрдэ елый-елый тынган
Хислэрне бер тагын болгату?..