***

Степаненко Василь
*
Затихло море неба.
Вітерець
В спекотний день травневого буяння
До суші обрію
Прибив вишневий цвіт.

*

Море неба утихло.
Ветерок
В жаркий день майского роста
К суше горизонта
Прибил вишнёвый цвет.