Ми вiдданi життю, i нам вiддасться в славi

Саша Скандинавия
(навіяно лірикою В.Стуса)

Ми віддані життю, і нам віддасться в славі
Співай, танцюй, хвилюй у повіні  яскравій.
Дивись у небо так, неначе в раз останній,
Лови момент життя, скупайся у жаданні,
Пірнай у хвилі мрій, здіймайся у простори,
Лети на крилах тих, що піднесуть угору.
Згадай, як навпростець через ліси спускався,
Як жайворонок  той   піснями   заливався,
Весняний шум вітрів, левади первоцвіту,
Тоді, ти друже, жив, ти мандрував по світу,
Ти мандрував життям, тим справжнім, неповторним,
Син правди та буття, незламний, непокорний,
Митець яскравих днів, слухач лісних мелодій,
Хто нехтує життям – для тебе страшний злодій.
Твоя  вода з криниць стає солодким медом,
Слова «Завжди живий» - твоє постійне кредо.
Так будь завжди живий, забудь про сіру днину,
Що важким тягарем лягла тобі на спину,
Нехай  цегельний сум покине твою душу,
Кохай, прощай, радій –  сповна  прожити мусиш.