Сьогоднi з явилось на свiт янголятко,

Валентина Андрущенко Франчук
Сьогодні  з”явилось на світ янголятко,
На радість для мами, а також  для татка,
Бабусі й дідусі на сьомому небі,
Найбільшого щастя в житті їм не треба!

Рости ж ти здорова,красива,чарівна,
Маленька онуця, Олеся- царівна!
Розумною будь  так, як мама і тато,
Хай буде життя і яскравим й багатим!

Хай доля дарує  щасливії роки,
Роби у  жітті лише вірнії кроки,
Хай Ангел небесний завжди  захищає,
А матінка Божа  в житті надихає


Вчера 1 мая у меня родилась внучка!