Очi

Диана Столярова
Твоє обличчя, здається, я давно вже знаю.
Чекай, згадаю, в якому ж бачила я сні
Ці твої очі... надовго їх запам"ятаю,
Тому що раз і назавжди вони сподобались мені.

Мій незнайомець, для мене ти лише існуєш.
Не пожалкуєш, якщо до мене підійдеш,
Якщо кохання мені своє ти подаруєш,
Як в тому сні, інакше просто моє серце розіб"єш.

Ти моя мрія! Ти той, кого у сні кохала!
Кого чекала, про кого думала завжди!
Скільки ж до Бога свої молитви я звертала!
І ось зустріла я тебе, немає сумнівів - це ти.

Казкові очі! Їх не можливо вже забути!
З тобою бути - моє досягнення мети.
Як же ж на себе твою увагу привернути?
Зробити що, для того щоб з тобою завжди поряд йти?