Там в долинi

Лисняк Лидия
Там в долинi на травi шовковi,
Рясно маки вишила весна,
Бо прийде заквiтчувати знову
Коси чорнi дiвчина одна.

А коли два маки полум’яних,
Спалахнуть вогнем на чорних косах
То чомусь у хлопцiв серце в’яне,
А чому? Про це нiхто не спросить.

Вiд журби у пiснях парубочих,
Тихо вранцi плакатимуть роси,
Бо спiвали хлопцi до пiвночi,
Про червонi маки в чорних косах.