Дощик

Анастасия Щербакова 3
Осінь настала. Холодно стало
За віконцем тихо дрібний дощ іде
Дивишся і думаєш: «Літечко минало»
Дощик вже осінній тихо з неба ллє.

Падає він з  неба на дахи й дороги,
Наче тихо стукає у вікно до нас
Навіює сон тихенько і зніма тривоги
Начебто шепоче: «Я прийшов до вас».

Все гучніше стукає дощ у наші вікна.
Все сильніше хмари в небесах пливуть
Може й нечутно, може й непомітно,
Але більше й більше  - пані осінь звуть. 
26.08.09