***

Анастасия Щербакова 3
Н І Ч К А
 
Тихо місяць світить в небі,
А на дворі нічка,
Заглядає сон в віконце,               
Догорає свічка.   
               
Дрібні зорі сяйвом грають,
В вікна наші заглядають,
«На добраніч , на добраніч» -
Вони нам бажають.

Хай легенький вітерець
Тихі пісеньки співає
І дітей малесеньких
Хай нічка присипляє.

Відпочине хай дитина
І побачить ясні сни,
І нехай, нехай здійсняться
Потім всі, всі, всі вони.
16.04.09.