Засвiти ясним свiтлом вiкно

Лисняк Лидия
Я до тебе в думках своїх йду,
Навпростець, бо дороги не знаю,
Чи зустрiну тебе, чи знайду,
Що давно мое серце шукає?

Вдачi я вже не маю давно,
Бо ж вона десь далеко блукає,
Засвiти ясним свiтлом вiкно
Щоб знайти менi те, що шукаю.